RETTE'S BURGER BAR

RETTE'S BURGER BAR Rette's Burger Bar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 51 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Rette's Burger Bar. Meer weten? Ontdek meer

22 apr 2022 om 21:55 Lekkere burger ik bestel zeker nog eens ! Groetjes aan joyce
14 apr 2022 om 21:04 Super lekker! Zeker een aanrader , al enkele keren besteld en al iedere keer heel tevreden. Laatste keer was de bezorgtijd iets langer ,maar daar werd je telefonisch van op de hoogte gebracht.
11 apr 2022 om 10:53 Top! Lang niet zo lekker gegeten! Levering 15min later maar wij werden daarvoor telefonisch op de hoogte gebracht. Bij de rode biet burger was de onderkant van het broodje wat aan de harde kant maar dat stoorde me niet. Wij bestellen nog!
10 apr 2022 om 20:54 Top, heel lekker.
9 apr 2022 om 22:29 Super lekker! Vers en niet vettig. Zeer vlot aan huis gebracht! Top! We bestellen zeker meer.
8 apr 2022 om 22:18 Heel lekker, wel lange levertermijn (1,5u)
8 apr 2022 om 22:05 Topburgers!
8 apr 2022 om 21:29 Super lekker!!
4 apr 2022 om 17:52 De smokey bbq saus was fenomenaal! Moet je zeker geproefd hebben! De burgers waren heel lekker en groot voor de prijs. Zeker een aanrader!
3 apr 2022 om 23:59 Hamb├║rguer perfeito
27 mrt 2022 om 21:50 Lekker en meer dan voldoende, wij bestellen zeker opnieuw
27 mrt 2022 om 11:22 Heel lekker en uitgebreid voldoende.